Verzorgen en bewaren
DIT GA JE LEREN
In deze praktijkcursus bespreken we met bewaarspecialist van Tolsma Grisnich alle aspecten van het bewaren van aardappelen en uien. Je frist daarmee je theoretische kennis rondom bewaren op en je verdiept je in het zo efficiënt mogelijk bewaren van aardappelen en uien. Wat natuurlijk winstgevend is voor je bedrijf.
ONDERWERPEN
We bespreken tijdens de cursus de volgende onderwerpen:
Algemene herhaling van bewaren
Wat gebeurt er als we ventileren?
Bewaren van aardappelen
Naoogst fysiologie
Hoe droog je rotte knollen optimaal?
Zilverschurft
Hoe koel je optimaal zonder mechanische koeling?
Bewaren van uien: hoe droog je deze optimaal?
Wat is de invloed van koprot?
Nadrogen
Kwaliteit en gewicht houden
€ 475,-- (bij aanspraak op subsidie € 71,25)
- Locatie
- Agrofoodcluster
- Adres
- Penning 6
- Postcode
- 8305BH
- Plaats
- Emmeloord
- Provincie
- Flevoland
- Datum
- 26 feb 2024
- Organisator
- Talentoogst
- Contactpers.
- Hans Schilders
- E-mailadres
- hans@talentoogst.nl
- Telefoon
- 0630601425
- Hoofdsector
- Akkerbouw
- Sector
- Tuinbouw
- Sector
- Loonwerk
- Soort
- Cursus
- Toegangsprijs
- € 475
Verzorgen en bewaren
DIT GA JE LEREN
In deze praktijkcursus bespreken we met bewaarspecialist van Tolsma Grisnich alle aspecten van het bewaren van aardappelen en uien. Je frist daarmee je theoretische kennis rondom bewaren op en je verdiept je in het zo efficiënt mogelijk bewaren van aardappelen en uien. Wat natuurlijk winstgevend is voor je bedrijf.
ONDERWERPEN
We bespreken tijdens de cursus de volgende onderwerpen:
Algemene herhaling van bewaren
Wat gebeurt er als we ventileren?
Bewaren van aardappelen
Naoogst fysiologie
Hoe droog je rotte knollen optimaal?
Zilverschurft
Hoe koel je optimaal zonder mechanische koeling?
Bewaren van uien: hoe droog je deze optimaal?
Wat is de invloed van koprot?
Nadrogen
Kwaliteit en gewicht houden
€ 475,-- (bij aanspraak op subsidie € 71,25)